Födelsedagsbarn [18/11-09]

Idag så fyller Owen Wilson 41 år. Han har varit med i filmer som Shanghai Noon, Anaconda, Starsky & Hutch, Behind Enemy Lines, Wedding Crashers, mfl.

Så det lutar åt att titta på Wedding Crashers eller kanske I Spy… om jag nu inte kan lyckas övertala frugan att titta på Some Kind Of Monster (den väldigt ”intima” dokumentärfilmen om Metallica), eftersom Kirk Hammett – bandets sologitarrist – fyller 47 år.

Det återstår alltså att se. Owen Wilson kanske inte är min favorit, men vissa av hans filmer är okej. I alla fall de som typiskt nog inte har i filmhyllan. Och Metallica är ju för det mesta alltid bra. Hmm. Vad kommer det att bli? Det kanske ni kommer att få veta imorgon, men jag lovar ingenting.

  / Ricky

Annonser

Ett svar to “Födelsedagsbarn [18/11-09]”

  1. För er som undrar vad det blev för film med Owen Wilson, så kan jag berätta att det inte blev någon av de som jag nämnt i inlägget. Upptäckte en annan film som han var med i, som låg i DVD-hyllan (fortfarande inplastad): The Life Aquatic with Steve Zissou.

    Det hörde inte till en av de bättre filmer jag sett genom åren, men den hade ändå någonting som höll en kvar framför TVn i nästan två timmar. Vet dock ej vad det var.

    / Ricky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: