Julspecial 2009

Okej, jag vet… det har bara gått tre dagar in i december, men jag kan inte vänta. Det var nämligen meningen att detta videoinlägg inte skulle läggas upp förens runt tredje advent och det har inte ens varit andra advent än – men nu är det minusgrader ute, en hel del frost (snudd på snö, om det nu inte är det). Därför känns det som om det egentligen inte spelar någon roll.

Här tipsar jag alltså om några filmer, som finns i DVD-hyllan, som jag tycker om att titta på runt juletid.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Upptäckte nyss att jag hade glömt att nämna Ett Päron Till Farsa Firar Jul. Vad klumpigt gjort av mig. Det finns ju även en hel del skräckfilmer med jultema (och inget fel med skräckfilmer, jag älskar ju sådana), men under julen så föredrar jag ändå att titta på mer komiska och underhållande filmer. Det funkar som bättre med hela julstämning och så känns det lite mer nostalgiskt för mig. Och nu finns det säkerligen en massa andra julfilmer som ni tycker om att titta på… så varför inte nämna några av dessa i kommentarsboxen.

  / Ricky

Annonser

Ett svar to “Julspecial 2009”

  1. Hmm, klippet stannade en bit in och ville inte fortsätta så nu kanske jag tipsar om nåt som du redan pratar om: ”While You Were Sleeping” (Sandra Bullock), ”Its a Wonderful Life” (James Stewart, Donna Reed) och den långa versionen av ”Fanny och Alexander” (fem timmar) om man lyckas få tag på den rekommenderar jag som julfilmer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: