New Moon

Under julhelgen så gick jag och frugan på bio. Vi tittade på New Moon. Och låt mig säga såhär på en gång… det var inget fel på den (precis som med Twilight), men jag förstår fortfarande inte hypen. Det är ju inte världens grymmast film, utan helt enkelt bara en bra film.

Jag kommer inte gå in på något detaljerat om vad den handlar om, för det tror jag redan att de flesta vet. För vem har inte kunnat undgå hysterien som dessa vampyr-rullar skakat världen med, när miljontals skrikande fans flockats till biograferna för att få se sin favorit-blodsugare och hans ständigt stönande, suktande och flåsande (rent ut sagt kåta) flickvän kämpa för deras ”omöjliga” kärlek…

En sak som jag dock måste få påpeka var att vargarna – eller varulvarna – inte var de bästa jag sett. Såg lite för mjäkiga ut. Visst, dem var ju betydligt mycket bättre gjorda än de i den första Narnia-filmen. Fast det kanske bara är jag som tycker så.

Ett stort plus till soundtracket, som var i samma klass som det till den första filmen.

Satt även för det mesta och tänkte på om man nu skulle göra en film om musikern Jeff Buckley, så skulle Robert Pattinson (som spelar Edward) faktiskt kunna gestalta honom, då de påminner lite om varandra till utseendet.

Hur som helst… New Moon var i alla fall sevärd.

  / Ricky

Annonser

Ett svar to “New Moon”

  1. Som sagt det var en helt okej film men hysterin förstår jag mig inte på. Och jag håller med dig om att Robert Pattinson skulle passa bra som en rolltolkning av Jeff Buckley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: