16 timmar kvar…

Nu är det bara (cirka) 16 timmar kvar till årets Oscar-gala. Det blir den åttioandra som hålls och denna gång med värdarna Steve Martin och Alec Baldwin.

Orkar inte skriva ner alla nominerade och sådant, men kan ju dela med mig av vilka jag tycker borde vinna i diverse kategorier. Vi börjar med Jeff Bridges som jag tycker borde vinna statuetten som bästa manliga skådespelare för sin roll som den ”avdankade” country-artisten Bad Blake i filmen Crazy Heart. För det vore väll på tiden att Jeff vann, han har ju trots allt gjort så mycket bra genom åren, som bland annat The Fisher King, Arlington Road, The Big Lebowski, med flera.

Bästa kvinnliga huvudroll tycker jag borde gå till… hmm, jag vet faktiskt inte. Nu när jag sitter och tittar på www.oscars.org så kommer jag på mig själv med att det är många av dessa filmer som är nominerade jag varken känner till eller ens har hunnit med att se.

Bästa regi tycker jag absolut borde gå till Quentin Tarantino för Inglourious Basterds. Punkt slut. Och då kan den vinna för bästa film också.

  Men det känns ju som att (oj, jag undrar varför) den där filmen med de där blåa viagra-liknande…, just det Avatar kommer att ta hem de flesta priserna. Varför, varför, varför? VARFÖR!? Jag kan ärligt säga att jag inte har sett denna heller och jag vill inte se. Och det verkar som om jag är den enda i hela världen som inte tyckte om det jag såg när jag såg trailern. Alltså, nej. Och den här filmen ska alltså James Cameron har arbetat på i runt 12-13 år. Vad i helvet! Vad fan har gjort under den tiden? Suttit på skithuset och rullat tummarna medans ett gäng förskoleungar designat filmen.

  Men den är ju så grym i 3D säger säkert många nu. Bajs på det!! Men okej, okej… visst, 3D i all ära, men varför måste varenda jävla film vara i 3D nuförtiden? Varför?

Nej, nu ska jag inte fortsätta skriva på detta inlägg då jag tydligen bara blir upprörd.

  / Ricky

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: